Medgyesi Rita sminkes fodrász, esküvői smink és frizura
06-20-969-2462 vagy rita@sminkesfodrasz.hu

Főoldal » Előtte-utána

Előtte-utána

Timi

image4

Timi sminkjét azzal kezdtem, hogy apróbb bőrhibáit korrektorral halványítottam, szeme alatti árnyékokat kivettem majd púdereztem az arcát. Alapozóra nem nagyon volt szükség. (Minden modellem esetén természetesen a legelső lépés az arc tisztitása, tonizálása, majd igény esetén krémezése volt, majd az alapozás befejezésével púderrel rögzítettem a sminket.) A szemöldökén nem változtattam mert formája tökéletesen illik az arcformájához, így csak éppen "átfutottam" rajta sötétbarna porral, hogy az esetleges hézagokat kitöltsem. Barna szemeit almazöld és citromsárga szemhéjporral emeltem ki, hogy a kicsit mélyen, "sötétben" ülő szemeit előtérbe hozzam ezzel. Arcát narancsos pirosítással üdévé tettem, majd szintén narancsszínű rúzzsal fejeztem be a sminket.

Kriszti

image4

Krisztinek alkalmi sminket készítettem ami tökéletes választás akár esküvőre is, bevállalós menyasszony számára. Ezúttal is bőrhibák eltüntetésével kezdtem a sminkelést, majd alapoztam és púderrel fixáltam az arcot. Tetovált szemöldöke adott volt, így a megrajzolt formát meghagyva csak átrajzoltam sötétbarna porral, változtatásra nem volt lehetőségem. Szemét fekete körsatírral kereteztem, majd hogy ne kerüljön túl mélyre a szem, a szemöldök csonti részt kékes szürke színnel festettem, majd közvetlenül a szemöldök alatti területet fehér szaténporral emeltem ki. Ezzel az amúgy kiugró szemöldökcsont "láthatatlanná" vált és a szem kevésbé tűnik mélyen ülőnek. Arcpír után, száját rózsaszín kontúrceruzával rajzoltam körbe, majd lilás árnyalatú rúzzsal festettem.

Fanni

image4

Fanni szemkörnyékét korrektorral világosítottam, illetve a piros foltokat halványítottam. Nagyon kevés alapozót használtam, majd púderrel fixáltam az arcot. Gyöngyörű szép zöld szemeit narancs és barack színnel, a szemek külső széleit pedig barnával emeltem ki. Sötétbarna szemceruzával a felső és az alsó pillatövet megrajzoltam, de azért csak a szélét mert ezzel az amúgy kissé közel ülő szemeit távolítottam egymástól. Ebben a "távolításban" a szemöldök korrigálása is segített, hiszen mindkét szemöldök elejét lerövidítettem. Pirosítás után száját, színével megegyező ceruzával kontúroztam, majd szájfénnyel tettem csillogóvá.

Brigi

image4

Brigi sminkjét szintén korrigálással majd alapozással kezdtem, végül púderrel rögzítettem. Szemöldökét intenzívebbre festettem, illetve a haja színével megegyező árnyalatú porral emeltem ki. Szemhéját natúr színűre, szemöldökcsont területét pedig sötétbarnára festettem, ezáltal kevésbé tűnik kiugrónak a szemöldök alatti terület. Szemeit tusvonallal kereteztem, amit jelentősen túlhúztam, ezzel optikailag távolítottam egymástól az egyébként közel ülő szemeit. Pirosítás után a száját gyönyörű piros színű kontúrceruzával emeltem ki, majd szájfénnyel tettem ragyogóvá.

Orsi

image4

Orsi sminkjét szintén korrigálással kezdtem, majd alapoztam arcát. A szemkörnyékén található árnyékokat halványítottam, majd az orr két oldalán sötét színű alapozót használtam, az orrnyeregre és a homlok középső részére világosabb alapozót tettem, ezzel keskenyítettem a kicsit szélesebb orr formáját. Smink előtt Orsi szemöldökét csipesszel kiigazítottam,számára a leginkább előnyös forma, ha erősen ívelt, illetve a törésponton megfelelően magas a szemöldök, ezzel optikailag nyújtani lehet az amúgy kerek arcformán. Ebben az esetben ez távol ülő szemformával párosul, így a két szemöldök belső széleinek egymáshoz való közelítésével a szemek is optikailag közelebb kerültek egymáshoz. Szép barna szemeinek belső és külső részét fekete szemceruzával körberajzoltam, majd elsatíroztam füstös hatásúra, így a kissé kiugró szemeket ezzel "visszatoltam" a szemgödörbe. Végül pirosítás után száját rózsaszín ceruzával kontúroztam, majd szintén rózsaszín fénnyel emeltem ki.

Barbi

image4

Barbi szeme alatt korrektorral eltüntettem az árnyékokat, majd alapoztam az arcát. A járomcsontja alatti részt ill. a hajtő és a halánték területét sötét színű alapozóval árnyékoltam, ezáltal arca optikailag oválisabb lett. Szemöldökét arcformájához igazítottam majd a hézagokat kitöltöttem a hajszínével megegyező színű porral. Gyönyörű barna szemeit narancs színű szemhéjfestékkel emeltem ki, majd fekete tusvonallal kereteztem. Pirosítás után a száját csak kontúroztam és narancs színű szájfénnyel festettem.

Niki

image4

Niki vonásait korrektorral és alapozóval lágyítottam, majd púderezés után megkértem, hogy vegye fel a hosszú barna parókát mert úgy találtam, hogy előnyösebb lenne a hosszú haj viselése számára. Hosszúkás arcformájához lapos, egyenletes vastagságú, nem ívelt szemöldököt rajzoltam, ezzel szünteteve meg az amúgy felfelé ívelő, kicsit "csodálkozó" tekintetet. Gyönyörű barna szemeit halvány kakaó színűre festettem, majd fekete szemceruzával a szemhéj belső peremét illetve a pillatövet alul és felül is kb. 2/3-ig festettem. Pirosítás után nem túl sötétbarna szájkontúrceruzával, majd leheletnyi rúzzsal tettem teljessé a sminkjét.

Barbi

image4

Barbi sminkjét is alapozással, bőrhibák és árnyékok eltüntetésével kezdtem. Szemöldökét arcformájának megfelelő vastagságúra és formájúra színeztem hajszínével megegyező színű porral. Szép barna szemeit rószaszín és lila szemhéjfestékkel emeltem ki. Mivel szemei mélyen ülőek, ezért a szemek belső részét alul és felül is fehér szemceruzával húztam ki, majd műszempillát ragasztottam, ezzel szeme optikailag "kibújt" a szemgödörből, nagyobbnak tűnik. Arcát üde rózsaszínű porral festettem, majd száját rószaszín kontúrceruzával emeltem ki.

Évi

image4

Évinek erősebb, alkalmi sminket készítettem. Korrigáltam a bőrhibákat, halványítottam a szeme alatti árnyékokat és arcbőrével megegyező színű alapozóval tettem egyenletessé bőrét. Szemöldökének ívén nem változtattam, hiszen tökéletesen illik arcához, csak erőteljesebbé tettem, s kitöltöttem a hézagokat benne. Szemeit klasszikus cicás formájúra festettem, igazi dögös, csábító tekintete lett ettől Évinek, ez a smink tökéletes egy esti randira is! Pirosítással és szája kontúrozásával fejeztem be a sminket.

Imola

image4

Imola sminkjét is a bőrhibák eltüntetésével kezdtem, illetve halványítottam az apró piros foltokat, árnyékokat. Alapozót keveset használtam, inkább csak a púderrel tettem egyenletessé arcát. Szemeit türkiz és lila színnel emeltem ki, hiszen ez a párosítás remekül kiemeli gyönyörű szemeit majd fekete szemceruzával kereteztem, szemformájához ez tökéletes választás. Arcát rózsaszín pirosítóval festettem, száját pedig meghagyva színét kontúroztam s csak szájfénnyel fényesítettem.

» Vissza az oldal tetejére