Medgyesi Rita sminkes fodrász, esküvői smink és frizura
06-20-969-2462 vagy rita@sminkesfodrasz.hu

Főoldal » Rólam

Rólam

Medgyesi Rita

Medgyesi Rita vagyok, okleveles profi sminkes, végzett fodrász. 2007-ben végeztem a MASK Sminkiskolában Kristóf Ilus vezető oktató irányítása alatt. Ezt követően szolgáltatásaim bővítése érdekében a fodrász képesítést is megszereztem, így vendégeim alkalmi sminkje mellé stílusos és személyiséghez illő alkalmi frizurát is készíthetek. Legyen szó bármilyen alkalomról (esküvő, fotózás, divatbemutató, táncos fellépés, ilyen volt ilyen lett "átváltoztatás" fotózás, szalagavató, tablófotózás, farsang) vállalom sminkek és frizurák elkészítését. Csoportos és egyéni smink-, és frizura-tanácsadásokat is tartok Budapesten és vidéken egyaránt.

A tökéletesség érdekében kizárólag professzionális anyagokkal és eszközökkel dolgozom (Paris Berlin, Ben Nye, Kryolan, Schwarzkopf, Alfaparf, Wella, stb). Célom, hogy mindig személyre szabott sminket és frizurát tudjak készíteni vendégeim számára. Más sminkelési technikát igényel pl. egy ovális arc formájú, közel ülő szemű hölgy arca, és egy szögletes arcformájú, távol és mélyen ülő szemű nőé, illetve más frizura áll jól egy hosszúkás arcformához és más egy kerekhez.

A honlapomon szereplő "előtte-utána" sminkeknél törekedtem arra, hogy modelljeimnek olyan sminket készítsek ami az előnyös vonásokat hangsúlyozza, hiszen minden nőben ott van a szépség!